Biztonságos?

Felmerül a kérdés: "Miért bizzak pont ebben?"

 

Igazából bárki mondhat bármit.

Nem célunk, hogy tovább bővítsük azok sorát, akik a "csúsztatásokkal" élve csábítják az ügyfeleket, és szereznek ebből anyagi hasznot. Ami - jellegéből fakadóan - rövidtávú, mert előbb- utóbb mindig kiderűlnek a turpisságok.

Ha hosszútávban gondolkodunk, akkor tisztán, becsülettel kell végezni a dolgainkat! Ez igaz az élet minden területére, és itt is, e jellemzőkkel találkozik minden érdeklődő!

 

De nem is ezeknek a szavaknak kell hinni, hanem a következőkben bemutatott - és a jövőben, tovább bővített - információs anyagoknak, melyek utánajárásával is meggyőződhetsz a valódiságáról, így, a tevékenység megbízhatóságáról.

 

Megbízhatunk a dánokban?

Dán cégről lévén szó, tájékozódjunk egy kicsit!

 

Dánia az elsők között áll a 2011-es Transparency International idei korrupciós listáján, amely 183 országot rangsorol a korrupció közhivatalnokok és politikusok körében érzékelt mértéke alapján. A leginkább átláthatóan működő országnak Új-Zéland, Dánia és Finnország számít, a legkorruptabbak Szomália és Észak-Korea.

 

A berlini székhelyű nemzetközi civil szervezet csütörtökön tette közzé a korrupciós helyzetről szóló éves jelentését, amelyben hangsúlyozza, hogy az idei évet jellemző - sokszor a korrupció és a nehéz gazdasági helyzet által szított, az egész világra kiterjedő - tüntetések világosan mutatják, hogy a polgárok szerint vezetőik és a közintézmények tevékenysége nem eléggé átlátható és nem eléggé felelős.

 

A Transparency International által kidolgozott Korrupció Érzékelési Index (CPI) alapján rangsorolja az országokat, értéke 0 (teljes egészében korrupt) és 10 (nagyon átlátható) között mozoghat. Azt vizsgálják, hogy a nemzetközi és helyi elemzők, üzletemberek mennyire látják súlyosnak a korrupció problémáját az egyes országokban. A szervezet idén 183 országot állított rangsorba, s ezeknek kétharmada kapott ötösnél alacsonyabb osztályzatot.

 

A listát Új-Zéland (9,5 pont), Dánia és Finnország (9,4), valamint Svédország (9,3) és Szingapúr (9,2) vezeti...  Magyarország 4,6 ponttal az 54. helyen áll.

 

forrás: INDEX

https://index.hu/belfold/2011/12/01/magyarorszag_54._a_korrupciolistan/

 

Ebből azt a következtetést lehet levonni, hogy IGEN az egyik legmegbízhatóbb országról van szó!

A 2010-es év is ezt igazolja:

 

folyt.köv.:

  • Meggondoltad magad és inkább:

>> Nézzük meg mi van még!

  • Nem érdekelnek a szakmai vélemények, csak...

>> ...a szemednek hiszel!

  • Vagy inkább mégis megvizsgálod, mi folyik a nagyvilágban e téren (HVG, EU, NATGEO, stb.):

>> Mit ír a szakma?

 

 

  120 napig DÍJMENTES tagság      vagy      TOVÁBB >>